Fietsenmaker in spe
Aangezien het vinden van een bijbaantje tot nu toe nog tot weinig heeft geleid, heb ik besloten om in het weekend vrijwilligerswerk te gaan doen. Afgelopen zondag heb ik voor het eerst een dagje meegedraaid in The Bikeshed, de plek waar ik 2,5 maand geleden zelf mijn fiets heb gemaakt. Het idee achter The Bikeshed is dat mensen zelf een fiets opknappen met behulp van vrijwilligers en uiteindelijk wegrijden op een super fiets die niet al te veel heeft gekost. Naar mijn idee een super goed initiatief!

The Bikeshed is elke vrijdag, zaterdag en zondag open en elke dag zijn er ongeveer vijf vrijwilligers die mensen helpen bij het opknappen van een fiets. Omdat er te weinig vrijwilligers zijn op dit moment, heb ik besloten om te gaan helpen, ook al weet ik weinig van fietsen af. Of moet ik zeggen, ook al wist ik weinig van fietsen af. Sinds afgelopen zondag kan ik een binnenband en band verwisselen, versnellingen monteren, afstellen en repareren, remmen monteren, afstellen en repareren, een ketting breken en weer aan elkaar koppelen, een zadel verwisselen en afstellen en een stuur verwisselen en afstellen. WAUW! De mannen (Yep, ik ben de enige vrouwelijke vrijwilliger) zijn super trots op me en dat hebben we gevierd met een aantal biertjes achteraf!
:) ben zo blij om te lezen dat je het naar je zin hebt daar aan de andere kant van de wereld. Al mis ik je wel! Breda mist U!
het zit in
.de genen ik ben proud op je
Haha, zeker weten dat jij straks fiets-professional bent!:)
Ha die Kimberley, leuk om te lezen jij een dagje meedraaien als mecanicien (fietsmonteur). Mocht je HBO opleiding niets worden kun je altijd nog een fietsenzaak beginnen. "Kimberley's Bicycleshop"
Let wel op je spelling hoor, superfiets, supergoed supertrots schrijf je aan elkaar! 3 fout toch nog een 7.
Groetjes, Ronald
Wow...we hadden nog een fietsenexpert nodig ;-) Ik hoop dat ik de bike shed kan bezoeken als ik er ben! Moet ik nog bepaalde onderdelen meenemen? ;-)
Love U xxx
Wou wel leuk om dit te doen super grt Annie
Wordt weer tijd voor een nieuw blog :-)