En toen vloog de tijd voorbij...
Times flies when you're having fun. Ik heb het de afgelopen maand zo druk gehad, dat ik niet eens meer kan herinneren wat ik allemaal heb gedaan. Ik werk fulltime op mijn stage en sinds drie weken werk ik elke dinsdag voor Arts Film Australia. Zij verkopen educatieve DVD's aan universiteiten over de hele wereld. Ik zoek e-mailadressen van bibliothecarissen in Europa, die wellicht interesse hebben in de DVD's. Ook heb ik twee keer op een Drum 'n Bass feest gewerkt achter de kassa.
Vorige week woensdag avond vond de persavond plaats voor Midsumma. Voor de gelegenheid hadden we een hele chique tent gehuurd in het centrum van Melbourne, The Emerald Peacock. Ongeveer 150 journalisten en sponsoren kwamen opdagen om als eerste een kijkje te nemen in de festival gids voor 2011. Gelukkig waren de festival gidsen net op tijd, ze waren even kwijt? Verkeerde vrachtwagen? Ik mocht de gastenlijst bijhouden en als er een belangrijk iemand binnen kwam, mocht ik die voorstellen aan onze General Manager of Associate Producer. Ik heb geen idee wie ik allemaal voorgesteld heb, maar ze waren belangrijk!
Afgelopen woensdag avond was het eindelijk tijd voor het vrijwilligersfeest waar ik maanden aan heb gewerkt. Het feest vond plaats in Red Bennies, een hele gezellige art deco bar. Alles verliep vlekkeloos, de presentatie die ik had voorbereid verliep erg goed, mede dankzij Simon, mijn collega die de presentatie deed. Na de presentatie draaide er een DJ en er zou een circus act plaats vinden, maar die ging helaas niet door, omdat er niet genoeg mensen waren. Uiteindelijk waren er zo'n 50 mensen, maar niet genoeg voor een show. De vrijwilligers hebben ook allemaal hun beschikbaarheid ingevuld en aan mij nu de eer om het mega rooster in te vullen. Op de openingsdag hebben we zo'n 100 vrijwilligers nodig, haha, dat wordt nog wat. En ik heb de leiding... terwijl de meeste vrijwilligers twee keer zo oud zijn als ik.
Afgelopen weekend heb ik een nieuwe backpack gekocht, de kerst uitverkoop is begonnen, 50% korting! Yes! Het is een 32 liter backpack, niet te klein, maar ook niet te groot. Inmiddels heb ik m'n oude backpack van 60 liter alweer doorverkocht. Nu moet ik alleen nog m'n kleine backpack van 20 liter verkopen.
Zaterdag was het ontzettend lekker weer en daarom besloot ik om lekker naar de zee te fietsen en een beetje te zwemmen en te zonnen. Flink ingesmeerd, maar toch verbrand! Je kunt nu een eitje bakken op m'n rug. De zon is hier zo sterk, er heerst hier ook een hele andere mentaliteit als het gaat om zonnen. Een op de drie Australiërs heeft namelijk huidkanker door de zon. Moet dus maar hoge factor zonnebrand kopen, zodat het niet nog eens gebeurd.
Gisteren heb ik een Sinterklaas feestje georganiseerd voor aan aantal vrienden. Iedereen moest iets Nederlands meenemen, de een kwam aan met drop, de andere met tulpen, en iemand anders met zurekool! Zelf heb ik pepernoten, paprika chips, nibits, chocolade munten, speculaas, amandelkoek gekocht en ook m'n opa zijn recept voor kroketten weer eens uitgeprobeert! Het blijft moeilijk, uiteindelijk zijn het bitterballen geworden omdat die net iets makkelijker te rollen zijn dan kroketten. Het was een geslaagd feestje!
leuk verhaal weer babe!!
je zit niet stil!!
wanneer gaan we weer skypen ??woe avond (voor mij dan ;))
Kusssssssje!!!
Super weer Kimberly je bent er maar druk mee groetjes van ons allen Ben ,Marco Nikki Briianna ,Ramon en Michiel . EN Annie
Fijn om weer wat over je te lezen! Liefs!
Dit was een typisch geval van :your wish is my command". Weer genoten van je verhalen en je foto's spreken boekdelen. Nog maar 7½ week en dan zit ik ook Downunder :-)) Kan ik je eindelijk weer een echte knuffel geven!
Fijn om te lezen dat je, je zo vermaakt en zoveel leuke dingen onderneemt/meemaakt.
Zoals je moeder hierboven al schreef nog 7,5 week en dan ben ik haar na jou ook al kwijt. Wat moet ik nu snik, snik, al die tijd zonder jullie. :-((
Nou veel plezier daar hoor, denk vooral maar niet aan mij daarboven in dat koude, mistige, spiegelgladde kikkerlandje.
Veel liefs,
Ronald X
Hoi Kim,
Je maakt wel heel wat mee daar he. Volgens mij heb je de tijd van je leven, geniet er maar volop van. Je wordt hier echt wel gemist door je moeder en Ronald.
Doe nog veel leuke dingen en het werken daar bevalt volgens ij ook wel
Groetjes
Mieke
Hoi Kimberley
Ik lees je verhalen in volle verbazing, wat ben je toch een bezige bij!!
We hebben je gemist op het jaarlijkse etentje van mijn moeder! Volgend jaar weer??
heel veel groeten van Gea Langelaar uit Kockengen..
een heel klein beetje je tante!
Het ga je goed meid!